Plinten kopen bij GAMMA

Perfecte plinten kopen doe je niet zomaar. Om echt zeker te zijn dat je “mooie vloer” ook tot in de puntjes is afgewerkt met stijlvolle plinten, koop je beide vaak samen. Ontdek bovendien hoe je de beste plinten kiest op basis van je vloer én muren.

Met plinten de kamer optisch vergroten

Vloeren zijn een ideale manier om de oppervlakte van je woning te accentueren. Met de lengte en richting van kunststof en houten vloeren kan je woonruimtes optisch vergroten en vernieuwen. Met plinten zorg je dan voor een totaalafwerking. Een extra tip hierbij is dat je de hoogte van een ruimte benadrukt door plinten te kopen in dezelfde kleur als je wanden en dus niet je vloer. Eens je de hoogte van muren accentueert, kan je met vloeren de ruimte tegelijk warm en authentiek maken. Dan zijn houten plinten een uitstekende keuze: je ziet en voelt een houtstructuur. Daarnaast ontstaan er grote optische verschillen naargelang de legrichting van planken. Extra aandacht dus als je een houten vloer hebt. Ervaar de verschillende effecten van de legrichting.

Plinten bestellen? Extra voordelen tellen!

Wil je zelf plinten of een paar beschadigde planken vervangen? Afhankelijk van de klus heb je plintaccessoires nodig. Groot voordeel bij online bestellen is dat je alle vloeren veilig en snel in huis hebt, hoe zwaar of volumineus je aankoop ook is. Bestel je voor 21.00 uur, dan kan je morgen al starten. Als je planken of plinten in grote hoeveelheden nodig hebt, bespaart je dat ook alweer heel wat moeite. Laat je de plinten liever door een vakman zetten? Dan vind je de prijzen en kan je nadien je persoonlijke offerte aanvragen.

Recent bekeken