Houten vloeren

Houten vloer kopen bij GAMMA

Een perfecte houten vloer kopen doe je niet zomaar. Om echt zeker te zijn dat naast een “mooie vloer” je keuze ook voldoet aan praktische overwegingen, vind je op elke pagina slimme kooptips. Zo helpen we je in je zoektocht naar de ideale vloer voor je woning. Handig als je ontdekt hoe groot het online aanbod houten vloeren is bij GAMMA!

Houten vloer? Persoonlijke kooptips

Vloeren zijn een ideale manier om de oppervlakte van je woning te accentueren. Met de lengte en richting van kunststof en houten vloeren kan je woonruimtes optisch vergroten en vernieuwen.
Met plinten zorg je dan voor een totaalafwerking. Een extra tip hierbij is dat je de hoogte van een ruimte benadrukt door plinten te kopen in dezelfde kleur als je wanden en dus niet je vloer. Eens je de hoogte van muren accentueert, kan je met vloeren de ruimte tegelijk warm en authentiek maken. Dan zijn houten vloeren een uitstekende keuze: je ziet en voelt een houtstructuur. Voor een professionele vloerbekleding ben je ook bij GAMMA op de juiste plaats. Je bekijkt de prijzen en hoeft dan enkel je persoonlijke offerte aan te vragen.

Vloer bestellen? Extra voordelen tellen!

Wil je zelf vloeren of een paar beschadigde vloertegels vervangen? Afhankelijk van de klus heb je vloerbenodigdheden nodig. Bij vragen kan je hiervoor de kluschat starten of even langsgaan in je GAMMA-winkel. Groot voordeel bij online bestellen is dat je alle vloeren veilig en snel in huis hebt, hoe zwaar of volumineus je aankoop ook is. Bestel je voor 21.00 uur, dan kan je morgen al starten. Als je tegels of plinten in grote hoeveelheden nodig hebt, bespaart je dat ook alweer heel wat moeite.

Recent bekeken