Scharnieren en sloten kopen bij GAMMA

Een deur of raam steken, een poortje ophangen aan het hekwerk? Met scharnieren en sloten gaat alles vlotjes open en ook weer dicht. Ontdek hoe je in de webshop alle scharnieren en sloten koopt waar je levenslang van geniet. Hieronder een paar nuttige kooptips voor jouw klus.

Duurzame scharnieren? Dat zijn extra voordelen

Met hoogwaardige scharnieren zorg je voor hang- en sluitwerk dat perfect past. Zo geniet je van een stuk minder stookkosten. Bovendien kies je voor ijzerwaren die waterbestendig zijn, zelfs als je ze binnen gebruikt. Tot slot is ook de plaatsing hierbij heel belangrijk: elke scharnier heeft een bepaalde draagkracht voor een lade, kast, raam of deur. Stel je de scharnieren goed af, dan valt alles gegarandeerd mooi in het slot. In de webshop ontdek je alle soorten scharnieren.

Veilig deurslot

Een cilinderslot is het meest veilige slot voor je deur of raam. De reden hiervoor is dat je het maar zelden met een valse sleutel kunt openen. Een cilinderslot is namelijk uitgerust met een veiligheidsbeslag. Zo’n veiligheid monteer je bij buitendeuren, omdat het je beschermt tegen inbrekers. Het veiligheidsbeslag is het schild dat rondom het cilinderslot zit en ervoor zorgt dat dit slot niet kan breken of loskomen. Het meest veilige deurslot heeft een keurmerk. Zo weet je dat maximale veiligheid is gegarandeerd. Weet je niet welk formaat aan cilinderslot je nodig hebt? Dan helpt GAMMA je het juiste cilinderslot kiezen.

Scharnieren en sloten eenvoudig bestellen

Wil je deuren en ramen goed sluiten of herstellen? Neem dan ook zeker eens een kijkje bij Raam- en deurbeslag. Om je toegang volledig te beveiligen zijn een deurbel en parlofoon een slimme keuze aan je voordeur. Bij GAMMA vind je ook een deurspion, bewegingssensor of camera om vanop afstand verdachte bewegingen tijdig te detecteren. Bestel je vandaag voor 21.00 uur, dan heb je morgen alle ijzerwaren in huis.

Recent bekeken