Energiezuinige keukentoestellen kopen bij GAMMA

Je keuken gaat om stijl en een functionele inrichting. Ook in grote elektrische toestellen maak je bij GAMMA de meest slimme keuzes. Daarom bieden we naast uiterst veilige apparaten ook duurzame modellen aan. Zo geniet je met de volgende kooptips veel langer van je elektrische apparatuur.

Energieklasse A+ installeren? Dat zijn extra voordelen

Koop je een elektrisch toestel met een A+ label of hoger? Dan ben je perfect in orde voor de Europese wetgeving. Én spaar je jaarlijks honderden euro’s uit op je energiefactuur. Da’s slim gezien! En de eerste stap? Dat is kijken en vergelijken. Vooral de grootte van je nieuw elektrisch toestel heeft invloed op de factuur. Daarnaast vind je ook alle andere technische specificaties per toestel terug in de webshop.

Duurzame keukentoestellen? 3 aankooptips

Hou je rekening met de volgende drie slimme aankooptips, dan haal je ongetwijfeld de beste keukentoestellen in huis. Eerst en vooral geniet je veel langer van een kookplaat met een anti-aanbaklaag. Het is niet alleen duurzamer, maar ook veel makkelijk in onderhoud. Zo bescherm je de kookplaat en glanst deze na elke kookbeurt als nieuw. Extra besparen doe je ook met elektrische toestellen die voorzien zijn van verschillende standen, zoals een dampkap. Ook is het energiezuinig om een koelkast te kopen met reguleerbare thermostaat. En tot slot is het gebruiksvriendelijker als je alle elektrische keukenaccessoires apart van het toestel kunt nemen en reinigen. Zo gaat je toestel veel langer mee.

Alle keukentoestellen eenvoudig online bestellen

Met betrouwbare merken als Whirlpool, AEG en Zanussi koop je de beste prijs-kwaliteit voor je droomkeuken. Bestel je voor 21.00 uur, dan heb je morgen al jouw favoriete apparaten. Nog meer energie besparen? Ontdek nog meer energiezuinige toestellen die het volledige verbruik in je woning verlagen.

Recent bekeken