Boiler kopen bij GAMMA

Wens je een duurzame én betaalbare boiler, dan bespaar je met GAMMA heel wat op jouw energiekosten. Wist je bijvoorbeeld dat de kostprijs voor het opwarmen van water vaak 25% van jouw totale energiefactuur omvat? Dan wil je absoluut een energiezuinige boiler. Bekijk en vergelijk daarom alle prijzen en energieklassen van onze boilers eenvoudig online.

Energiezuinige boiler voor elke ruimte

Afhankelijk van het water dat je nodig hebt, koop je een boiler met het gewenste waterreservoir. In de keuken volstaat het meestal om een elektrische boiler van 10L te kopen. Behalve de keukenboiler heb je dan ook keuze uit een doorstroomverwarmer of gasgeiser. Deze geiser verwarmt het water door middel van aardgas, propaan, butaan of elektriciteit. Voor je badkamer heb je een grote elektrische boiler nodig. Hoe dichter je de boiler bij de ruimte plaatst waar je het water nodig hebt, hoe meer energie je bespaart. Heb je nog meer energietips nodig? Bekijk dan hoe jij jouw woning energiezuinig verwarmt.

Soorten elektrische boilers

Een doorstroomverwarmer, ook weleens een ‘instant heater’ genoemd, slaat zelf geen water op, omdat deze geen waterreservoir heeft. Draai je de warmwaterkraan open, dan wordt het water direct opgewarmd door middel van gas of elektriciteit. Dit type verwarmer is dus heel geschikt in jouw keuken als je weinig warm water in grote hoeveelheden nodig hebt. Wist je zelfs dat deze manier van opwarmen heel hygiënisch is? Hierbij blijft er namelijk geen water stilstaan, zodat er ook geen onzuiverheden, bacteriën of kalkrestjes ontstaan. Een elektrische boiler beschikt, in tegenstelling tot een doorstroomverwarmer, wel over een waterreservoir. Dit is nodig als je grote hoeveelheden water tegelijk nodig hebt, zoals in jouw badkamer. Denk je ook aan bijverwarming en een radiator voor jouw badkamer, neem dan zeker een kijkje in het assortiment Verwarming en ventilatie.

Duurzame warmtepompboiler

Een warmtepompboiler maakt gebruik van de omgevingslucht om het water op te warmen. Deze boiler recupereert dus de restwarmte die anders in jouw woning verloren zou gaan. Hierdoor bespaar je jaarlijks tot wel €500 op jouw energiefactuur. Bij GAMMA koop je merken als Van Marcke en Ariston voor sterk voordelige prijzen. Sluit je de warmtepomp aan op zonnepanelen, dan hoef je op lange termijn zelfs geen energiefactuur meer te betalen.

Handig om te weten is dat je de meeste boilers eenvoudig aan de muur hangt. Met een wandmodel bespaar je hierdoor extra ruimte in jouw woning. Bovendien bestel je via de webshop verschillende aparte boileronderdelen, zoals een drukregelaar, thermostaat, aansluitset, flexibele slangen en een compacte veiligheidsgroep.

Recent bekeken