Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
tot
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder

Brandbeveiliging & rookmelders

57 resultaten
Bekijk de TOP 10

Brandbeveiliging kopen bij GAMMA

Brandbeveiliging is verplicht en gelukkig maar, want elke woning kan brand vatten. Bij GAMMA ga je er zelfs preventief mee aan de slag, zodat brandwerend materiaal brandschade al aanzienlijk vermindert. Kijk even in je webshop wat je thuis nog ontbreekt aan brandbeveiliging en bestel dit eenvoudig online.

Brandbeveiliging redt levens

Als het om brandveiligheid gaat, denk je niet aan overbodige luxe. In de GAMMA-webshop vind je alle nodige brandveiligheid aan budgetvriendelijke prijzen. Zo ben je tenminste gerust als er iets gebeurt, zodat je bij brand tijdig kunt ingrijpen. Een brandblusser en brandblusdeken zijn twee items die bijvoorbeeld niet kunnen ontbreken. Je kan er zeker van zijn dat alle elektra en brandpreventie artikelen voldoen aan de voorgeschreven veiligheidsstandaarden, met onder andere CE-markering.

Brandpreventie voor je woning

Als je niet thuis bent, ben je echter niets met een brandblusser en is het van levensbelang dat je een slim alarmsysteem in werking treedt. Slimme rookmelders zijn daarom aanbevolen. Een alarm plaatsen zorgt er dus voor dat je ook zorgeloos je huis verlaat. Ontstaat er brand, dan kan je ervoor zorgen dat een alarmcentrale automatisch wordt opgeroepen en dat je zelf ook via je telefoon of app gealarmeerd wordt.

Soorten brandblussers

In de webshop vind je soorten brandblussers terug die speciaal ontwikkeld zijn om bepaalde stoffen te blussen. Op grote terreinen, zoals op bedrijven, zijn schuimblussers geschikt om vaste en vloeibare stoffen te blussen. Als er ook brandende gassen geblust moeten worden, kies je voor een CO2-brandblusser. In jouw woning werkt een poederblusser efficiënt, omdat je er textiel, vloeibare en vaste stoffen, maar ook gassen mee kan blussen. Nadeel is wel dat je het restpoeder nadien grondig moet reinigen.

Alle brandbeveiliging online kopen

In de webshop vind je alle soorten beveiliging: van alarmsystemen, bewegingsmelders, brandblusdekens, brandblussers tot digitale koolstofmonoxidemelders en een volledige EHBO-set.

Recent bekeken