Beveiliging kopen bij GAMMA

Denk je aan veilig wonen, dan gaat het eigenlijk om bescherming tegen brand, storm, schade en diefstal. Elke aankoop voor je huis kan daar bij helpen. Brandwerende isolatieplaten en rookmelders, buitendeuren met cilinderslot en camerabewaking: voor elk type beveiliging vind je bij GAMMA de juiste aankoop. Een professionele installatie van je elektriciteit, boiler of gas is al even belangrijk en daar helpt het GAMMA klusadvies je goed op weg. Ontdek welk groot verschil beveiliging in je leven maakt.

Alarm? Niets dan voordelen

Denk je aan veiligheid, dan denk je in de eerste plaats aan veilige, elektrische toestellen en betrouwbare elektronica. Steeds vaker gaan beide hand in hand. Zo werk je veilig én slim tegelijk, want wat ben je vandaag nog met een rookmelder als je vaak buitenshuis bent? In geval van schade is het belangrijk om tijdig verwittigd te worden. En verwittigen doe je door een slim alarm, zoals een slimme rookmelder, deuralarm, videobewaking of draadloos alarmsysteem te plaatsen voor elke gevel, in verbinding met een app op je smartphone.

Smart Home

Slimme sensoren of bewegingsmelders zijn de perfecte schakel tussen potentieel gevaar en een reëel alarm. En terecht, want hoe sneller de waarschuwing, hoe kleiner de kans op schade. Het beste voorbeeld hiervan is de koolstofmonoxidemelder: hiermee red je levens. Zo’n aankoop is eigenlijk onmisbaar. Voor inbraakbeveiliging is ook smart home een betrouwbare toepassing. Via een app sta je dan voortdurend in contact met bewegingen in en rond je woning. Deze gevoeligheid stel je zelf in, evenals het aantal meldingen dat je wenst te krijgen. Smart Home is dus technologie die rust brengt in je leven. Een derde argument om op Smart Home te betrouwen is omwille van het energiezuinig wonen. Met smartlampen en automatische dimverlichting bijvoorbeeld regel je kamertemperatuur en verlichting makkelijk vanop afstand.

Elektriciteit: veiligheid voorop

Jammer genoeg ontstaat schade niet door derden, maar door een oude, elektrische installatie. Met gekeurde elektrische toestellen ben je gevaar dus altijd een stap voor, omdat je alle risico’s tot het uiterste minimum herleidt. In de webshop vind je een ruime keuze uit elektra & elektronica, beveiligingssystemen en installatiemateriaal voor de bekabeling en aansluiting. Voor de aansluiting van je meter- en zekeringkast heb je een vakman nodig, al kan je elektrische apparatuur zelf aansluiten. Ontdek hoe je een draadloos alarmsysteem installeert of een badkamer ventilator aansluit. Zo kan je een loszittende schakelaar makkelijk zelf vastschroeven of vervangen of kan je zelfs een volledig alarmsysteem installeren. Zo kies je uit alle soorten zekeringkasten, afhankelijk van je energieverbruik. En ben je zelf expert in elektriciteit? Dan vind je alle benodigdheden om je eigen elektriciteit te leggen, van kleine contactpunten tot kabels, klemmen, fittingen, schakelaars en meettoestellen.

Beveiliging eenvoudig bestellen

In je GAMMA webshop stel je alle elektra & elektronica zelf samen, waardoor je bijna alle risico’s in en rond je woning kunt indekken. Bestel je vandaag voor 21.00 uur, dan heb je bovendien alle beveiliging en slim wonen morgen al in huis. En laat je ook de plaatsing over aan GAMMA experts, dan kan je hiervoor een offerte aanvragen.

Recent bekeken