12.
49
Per kg € 49.96
60 90
In welke winkel te koop?

Productomschrijving

  • Toepassing:Lijmen
  • Materiaal van doeloppervlak:PVC (Polyvinylchloride)
  • Vullend vermogen:Laag

Pattex
De harde pvc-lijm (250 g) van Pattex is geschikt om alle druklozen buizen en stukken uit harde pvc te verlijmen. Deze vloeibare lijm in blik beschikt over een borsteltje, zodat je nog makkelijker kan lijmen. Ook verkrijgbaar in gelvorm.

Vaak samen gekocht

Martens bochtstuk 90 graden 40mm grijs
4 klantreviews
Deze bocht is bedoeld om een andere richting in de leiding aan te brengen en een verbinding tussen de verschillende PVC buizen te leggen. Met behulp van deze bocht kun je eenvou... Deze bocht is bedoeld om een andere richting in de leiding aan te brengen en een verbinding tusse...
1.
59
Bekijk alles in bocht (45°)
Martens lijmmof 40mm grijs
Uitstekend beoordeeld
6 klantreviews
Deze mof is bedoeld om een verbinding te maken tussen verschillend pvc buizen. Door de lijmverbinding aan de buis, kan deze eenvoudig gemonteerd worden voor en sterke en waterdi... Deze mof is bedoeld om een verbinding te maken tussen verschillend pvc buizen. Door de lijmverbin...
1.
19
Bekijk alles in mof

Specificaties

Product
Productnummer 457174
EAN 5410091269876
Gewicht product 300 gr
Hoogte product 8,8 cm
Lengte product 7,5 cm
Breedte product 7,5 cm
Merk Pattex
Algemeen
Kant-en-klaar Ja
Geurloos Nee
Kleur Transparant
Kleurfamilie Transparant
Type PVC lijm
Gebruik
Materiaal van doeloppervlak PVC (Polyvinylchloride)
Temperatuurbestendigheid 60 °C
UV-bestendig Nee
Voorbereiding Nee
Waterbestendig Ja
Vochtbestendig Ja
Minimale verwerkingstemperatuur 5 °C
Maximale verwerkingstemperatuur 35 °C
Toepassing Lijmen
Poreuze ondergrond vereist Nee
Minimale temperatuurbestendigheid -60 °C
Maximale temperatuurbestendigheid 60 °C
Technische kenmerken
Dichtheid 0.91 g/ml
Elastisch Nee
Treksterkte 0 N/mm²
Vullend vermogen Laag
Flexibel Nee
Overschilderbaar Nee
Schimmelwerend Nee
Inkrimpbaar Nee
Substantie Vloeistof
Etiketinformatie
Gevaren­pictogrammen
Signaalwoord Gevaar
Gevaren­aanduidingen H318: Veroorzaakt ernstig oogletsel. H336: Kan slaperigheid of duizeligheid veroorzaken. H225: Licht ontvlambare vloeistof en damp. H315: Veroorzaakt huidirritatie.
Voorzorgs­maatregelen P501: De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften. BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten P210: Verwijderd houden van warmte/vonken/open vuur/hete oppervlakken. Niet roken. P280: Beschermende handschoenen/beschermende kleding/oogbescherming/gelaatsbescherming dragen P260: Stof/rook/gas/nevel/damp/spuitnevel niet inademen. Op een goed geventileerde plaats bewaren. In goed gesloten verpakking bewaren. P102: Buiten het bereik van kinderen houden. P271: Alleen buiten of in een goed geventileerde ruimte gebruiken. P310: Onmiddellijk een ANTIGIFCENTRUM of een arts raadplegen.

Bestel- en leveringsinformatie

  • Vandaag besteld, uiterlijk morgen af te halen
  • 30 dagen bedenktijd

Vandaag besteld, uiterlijk morgen af te halen

Je ontvangt na je bestelling een bevestiging waarin precies staat vanaf hoe laat je je bestelling kunt komen ophalen in de door jou gekozen winkel. Tijdens winkel openingsuren krijg je binnen 3 uur antwoord of je pakket klaar ligt. In de meeste gevallen kan je afhalen binnen 24 uur nadat je de bestelling geplaatst hebt.
Click & Collect producten kunnen helaas niet tegelijk besteld worden met producten die uitsluitend thuis worden geleverd.

30 dagen bedenktijd

Je kunt jouw aankoop binnen 30 dagen na aankoop ruilen in de winkel.
Uiteraard moet het artikel met alle geleverde toebehoren geretourneerd worden en indien redelijkerwijs mogelijk in originele staat en verpakking.

Retourneren oude elektrische en elektronische apparaten

Gun je je oude elektrische en elektronische apparaten een tweede leven? Breng ze dan naar het containerpark van je gemeente of lever ze in bij GAMMA.

Verkoop aan ondernemers

Verkoop aan ondernemers is mogelijk indien het gaat om eigen gebruik en niet meer dan een redelijke hoeveelheid wordt afgenomen.

Reviews worden geladen

Recent bekeken