stappenplan

Binnen schilderen

De muren van een kamer een nieuw kleurtje geven? Of is het houtwerk binnen aan een opknapbeurt toe? Met een laagje verf fris je elke kamer, deur of meubelstuk weer snel op. Niet zeker hoe je aan je verfklus moet beginnen? GAMMA helpt je graag een handje met praktische stappenplannen en verftips waarmee je direct aan de slag kan.

Muur schilderen

Een kamer een nieuwe kleur geven, zorgt direct voor een frisse uitstraling. Sta je te trappelen om je borstel in de verf te stoppen en aan de slag te gaan? Volg dit stappenplan en verf je muren in de kleur van je dromen.

Bekijk het stappenplan

Plafond schilderen

Je plafond egaal en zonder strepen schilderen, hoeft geen lastige klus te zijn. In dit stappenplan laat GAMMA je zien hoe je een plafond van gipsplaten schildert.

Bekijk het stappenplan

Rechte lijn schilderen

Wil je extra kleur aan een kamer geven? Schilder dan eens een muur in twee verschillende kleuren of durf te kiezen voor een accentmuur. Ontdek hoe je een perfect rechte lijn tussen twee kleuren op een muur schildert.

Bekijk het stappenplan

Deur schilderen

Het verven van binnendeuren is een van de meest voorkomende verfklussen. Een nieuw likje verf is dé manier om het aanzien van een kamer in geen tijd te veranderen.

Bekijk het stappenplan

Trap schilderen

Een houten trap is een echte blikvanger in je woning. Ten minste, als je hem goed onderhoudt. Kan je trap een nieuwe lik verf gebruiken? Met dit stappenplan geef je hem een heuse make-over!

Bekijk het stappenplan

Radiator schilderen

Een radiator heeft een grote invloed op de totale uitstraling van je interieur. Het is dus belangrijk dat hij perfect in het 'plaatje' past, en daarvoor is een nieuwe kleur soms noodzakelijk.

Bekijk het stappenplan

Hout lakken

Houtwerk lakken zorgt voor een mooi en bevredigend resultaat, op voorwaarde dat je rekening houdt met de juiste omstandigheden in de ruimte, en een correcte verftechniek toepast.

Bekijk het stappenplan
Dit stappenplan komt voor in