Buiten schilderen

Of je nu de gevel, het tuinhuis of de carport onder handen gaat nemen, door verf toe te voegen zorg je voor een frisse uitstraling. Zowel in gevelverf, lakverf als in beits zijn de mogelijkheden eindeloos. Naturel, fris of opvallend… het kan allemaal! Plan je een verfklus buiten? Volg deze stappenplannen van GAMMA voor een perfect resultaat.

Gevel of buitenmuur schilderen

Je gevel schilderen geeft je huis direct een nieuwe en frisse uitstraling. Maar waar moet je rekening mee houden als je een buitenmuur gaat schilderen? En hoe krijg je een perfect resultaat?

Bekijk het stappenplan

Houten ramen en deuren schilderen

Het wisselvallige klimaat in België stelt hoge eisen aan je buitenschilderwerk. Goede bescherming van je houtwerk is daarom erg belangrijk. Door je raamkozijnen en deurkozijnen regelmatig te schilderen, blijven deze in prima conditie.

Bekijk het stappenplan

Schutting beitsen

Door je schutting te beitsen zorg je ervoor dat je houten schutting nog jaren meegaat. Het beitsen van je schutting is geen ingewikkelde klus, maar het vergt wel een goede voorbereiding.

Bekijk het stappenplan

Tuinmeubelen beitsen

Tuinmeubelen en terras beitsen is een snelle en vlotte manier om het hout te beschermen en op te frissen.

Bekijk het stappenplan

Tuinhuis beitsen

Je tuinhuis of schutting beitsen is altijd een goed idee. Beits zorgt voor een frisse uitstraling, en zorgt er ook voor dat je tuinhuis of schutting langer meegaat.

Bekijk het stappenplan

Hek of tuinbank schilderen

Een metalen tuinhek, sierlijk traliewerk aan de voordeur of een romantisch tuinbankje… Wil je het lang mooi houden? Dan is een regelmatige opfrisbeurt van alle metalen elementen buiten een echte must.

Bekijk het stappenplan

Houtrot repareren

Houtrot repareren is nodig om je kozijnen en deuren goed te onderhouden. In ons wisselvallige klimaat krijgt hout het zwaar te verduren. Overvloedige neerslag maakt het kwetsbaar en werkt de ontwikkeling van houtrot in de hand.

Bekijk het stappenplan