Jamestown Finley vertical smoker zwart
Prijs: 249 euro
Online beperkt op voorraad
Thuisbezorgd€39.95
Thuisbezorgd gratis vanaf €950
Voor 21:00 besteld, morgen in huis
Click & collectgratis
Vandaag besteld, uiterlijk morgen af te halen in jouw GAMMA winkel
Voorraad in de winkel
Selecteer jouw winkel om de voorraad in de winkel te controleren.
Productomschrijving
- Voorzie vlees en vis van echte rooksmaak
- Met thermometer voor constante temperatuur
- Rook op meerdere niveaus tegelijk
Met de Jamestown Finley vertical smoker voeg je eenvoudig rooksmaak toe aan je gerechten. Deze rookbarbecue is geschikt voor langzaam garen van vlees of vis, waarbij rook en warmte zich gelijkmatig verspreiden. Je houdt de temperatuur in de gaten met de ingebouwde thermometer in het deksel. Het grillrooster heeft een diameter van 26,5 cm, voldoende voor meerdere stukken tegelijk. Dankzij de verticale vorm rook je efficiënt op meerdere niveaus. De smoker is gemaakt van metaal en uitgevoerd in zwart. Je gebruikt hem op het terras of in de tuin voor een avond roken en grillen met familie of vrienden.
Passende accessoires
Handig als set kopen
Jamestown Finley vertical smoker zwart249.00
Totaal 249.00
Specificaties
| Product | |
|---|---|
| Productnummer | 245884 |
| EAN | 4048126097524 |
| Gewicht product | 29500 gr |
| Hoogte product | 440 mm |
| Lengte product | 965 mm |
| Breedte product | 460 mm |
| Merk | Jamestown |
Bestel- en leveringsinformatie
Bezorgd door Extra@Home bezorgservice
Voor 21:00 besteld, morgen in huis
Thuisbezorgd voor €39.95 en gratis vanaf €950
Retourneren
Bij GAMMA heb je 30 dagen bedenktijd. In jouw GAMMA winkel retourneer je gratis je bestelling. Je betaalt €39.95 als je de bestelling per post retourneert. Bezorg ons het artikel terug in originele staat en verpakking.Let op: Op maat gemaakte artikelen kan je niet retourneren.
Klantbeoordelingen
5 klantbeoordelingen
5 sterren
3 beoordelingen
4 sterren
1 beoordeling
3 sterren
1 beoordeling
2 sterren
0 beoordelingen
1 ster
0 beoordelingen
Meeste sterren klantbeoordelingen
5/5
Geweldig ding
Temperatuur constant houden is in het begin een beetje lastig. Maar als je het eenmaal door hebt rookt hij je vlees en vis perfect! En een bult ruimte betekent kilos per keer!
Galian
15 juli 2025
4/5
Mooie goede rookbbq
Mooie en kwalitatief goede rookbbq, prijs kwalitieit ligt goed in lijn met elkaar. Alleen vanaf de fabriek veel kieren en trekgaten.
Ik heb dit opgelost door Kamadovilt tussen de deuren en tussen de stook en rook ruimte te monteren. En aan de bovenkant de kieren afgedicht met hitte bestendige flexibel blijvende kit.
Nu perfect te remmen en te regelen.
Mooi compact model met veel ruimte op de roosters.
Zeer tevreden mee!
16 november 2024
3/5
Voor die prijs kon je ook niet beter verwachten
Bij het monteren zijn de plaatjes in de gebruiksaanwijzing vaak onduidelijk. Ook moet je maar gokken wat er in welke doos zit. Ze kunnen daarover nog wat leren van dat merk uit Zweden!
Bij het instoken mag de temperatuur niet boven de 140C komen. Dat is ook gelijk de minimumtemperatuur die je kunt halen met alle schuiven dicht. Dus rustig een paar uur roken op 80C is niet mogelijk met houtskool. Ook zitten er zo veel kieren in dat de rook er aan alle kanten uit kwam. Dat betekent; veel valse lucht. Wat de temperatuur regeling er niet beter op maakt. Zorgvuldiger laswerk had hier veel aan kunnen voorkomen.
We zullen die kieren maar te lijf gaan met kachelvilt of kamadovilt van een ander merk.
De thermometer begint bij 50C, wat voor koud roken al veel te warm is.
Ook jammer dat er geen passende regenhoes voor te koop is. Nu moet dat ding zonder bescherming buiten staan roesten.
Een kleine waarschuwing dat de vuurhaard, ondanks het hitteschild, zeer heet wordt mag er best wel op. Je kunt er ondertussen wel uitstekend je saus pannetje op warmhouden.
er kan maximaal 1,36 kg brandstof in. Wie weegt dat af? Beter was een vouwrand geweest voor de maximale vulhoogte.
Omdat er zo veel luchtlekken zijn kun je niet, zoals bij een kamado of Weber, de schuiven sluiten na gebruik om de houtskool te doven. Je moet het gewoon laten opbranden. En dat is jammer; verspilling van je brandstof!
Na 2,5 uur was de houtskool op, dus langdurig een ribbetje roken is er niet bij. Jammer!
Na dit hele verhaal gaan we toch aan de slag om er lekkere dingen mee te maken.
We werken om de problemen heen (mitigeren) en maken er wat van!
Cor
12 mei 2024