Lampen

Lampen kopen bij GAMMA

Lampen kopen doe je natuurlijk om een klare kijk op de zaken te verkrijgen. Ook bij GAMMA is dat niet anders. Toch is lang geen enkele lamp identiek. LED-lampen kennen we bijvoorbeeld omwille van hun wit en helder licht in combinatie met een spaarzaam karaktertrekje, terwijl gloeilampen een eerder gelig licht produceren en veel meer warmte afgeven. GAMMA heeft een ruim assortiment aan lampen die we graag aan het licht brengen.

Soorten lampen bij GAMMA

Het assortiment aan lampen start bij de klassieke gloeilampen. Het is de gekende klassieker van vroeger, maar dan in een duurzamer jasje. Dat merk je ook aan ons assortiment, waarbij we steevast inzetten op gloeilampen van energieklasse D. Zo'n gloeilamp is verkrijgbaar in kogel-, kaars- en peervorm. Hiernaast bieden wij allerhande LED-oplossingen aan. Het gaat hierbij niet alleen om energiezuinige LED-lampen, maar ook om LED-strips. Ideaal om creatief in de slaapkamer te verwerken. Is energiezuinigheid voor jou het belangrijkste kenmerk? Dan is er uiteraard ons ruim aanbod aan spaarlampen. Deze spaarlampen zijn zowel verkrijgbaar van het eigen merk GAMMA als van bekende producenten zoals Philips. Tot slot bestaat ons assortiment uit de andere bekende en minder bekende lichtoplossingen, gaande van de TL-lamp en reflectorlampen tot halogeenlampen en toestelspecifieke lichtbronnen. Zo herstel je ook meteen het lichtje van jouw microgolfoven.

Waarop letten bij het aanschaffen van lampen?

In de eerste plaats moet je erop toezien dat de lampvoet past bij jouw specifieke armatuur. De code op jouw armatuur geeft aan welke fitting jij nodig hebt. Gebruik deze code om via de zoekfunctionaliteit een geschikte lamp te vinden. Denk vervolgens ook aan de gewenste lichtopbrengst en de lichtkleur. In een bureau verkies je natuurlijk helder licht, terwijl dat in de woonkamer niet het geval hoeft te zijn.

Lees op onze website alles over hoeveel licht een lamp moet geven en de ideale kleurtemperatuur. Twijfel je? Kom dan gewoon even langs in een van onze winkels, waar onze vriendelijke medewerkers jou graag bijstaan. Bekijk alvast even de openingsuren van de winkels in jouw buurt.

Recent bekeken