Tochtwering

108 resultaten

Tochtwering kopen bij GAMMA

Met tochtwering zorg je voor een zo stabiel mogelijk binnenklimaat. Hiervoor heb je een perfecte afdichting van ramen en deuren nodig:

Tesa Moll staat bekend om perfect sluitende oplossingen bij ramen en deuren.
Radiatorfolie vangt terugkaatsende warmte op.
Rockwool dampremmende folie beschermt tegen koude en vocht.

GAMMA tochtstrips dichten de kleinste kieren makkelijk af. Met een tochtstrip aan de voordeur kan je de binnenruimte bijvoorbeeld perfect afsluiten voor buitenlucht.
De tochtwering kan erg eenvoudig geplaatst worden, en er zijn geen schroeven of nagels voor nodig. Bovendien bieden ze een optimale bescherming bij verscheidene typen ondergronden. Zowel een houten vloer als parket, PVC en laminaat kunnen baten bij een deurstrip.
Ook tochtstrips aan ramen zorgen voor een aangenaam binnenklimaat.

Tochtstrips met borstel en veersysteem

Tesa Moll is een van de meest vooraanstaande merken op het gebied van tochtisolatie. Dit merk heeft dan ook verschillende modellen naargelang jouw wensen: van tochtstrips uit kunststof met borstel tot speciale deurstrips met een handig veersysteem. Dergelijke tochtwering beschermt je woning niet enkel tegen de kou, maar zorgt er ook voor dat vuiligheid en stof minder snel binnen komen. Ook dat draagt bij aan het comfort van de woning.
GAMMA heeft een breed aanbod aan speciale tochtisolatie voor de deur. Maar er zijn ook opties om tocht tegen te houden aan de dorpel.

Meteen oplossingen voor vochtproblemen en tochtwering

Wil je uitleg op maat van jouw woning? Win dan zeker advies in bij een expert tochtwering in jouw lokale GAMMA of direct via de kluschat onderaan deze pagina.

Makkelijk online bestellen

Als je isolatie online bestelt, kan je deze thuis laten leveren. Altijd handig bij grote bestellingen.
En bestel je voor 21.00 uur, dan heb je de dag nadien jouw levering al in huis.

Professionele montageservice

GAMMA helpt om zelf aan de slag te gaan met het materiaal, maar laat je het precisiewerk toch liever over aan een vakman? Afwerking vraagt om uiterste precisie, zodat ramen en deuren even isolerend zijn als de grote oppervlakken. Daarom kan je de isolatie door een GAMMA vakman laten installeren.

Recent bekeken