Tochtwering

106 resultaten

Tochtwering kopen bij GAMMA

Tochtwering kopen bij GAMMA is de perfecte manier om je woning comfortabeler én leefbaarder te maken. Tochtwering is een vorm van isolatie die gebruikt wordt om openingen tussen bijvoorbeeld ramen en deuren te sluiten, waardoor tocht minder invloed zal hebben op het binnenklimaat. Kies je voor tochtwering van GAMMA, dan kan je zeker zijn van kwaliteit.

Een betrouwbare tochtstrip van GAMMA

Een tochtstrip voor de deur is een prachtig voorbeeld van bescherming tegen tocht in de woning. Tesa Moll is een van de meest vooraanstaande merken op het gebied van tochtisolatie, en er zijn dan ook verscheidene oplossingen verkrijgbaar. Zo is een tochtstrip aan de voordeur de perfecte oplossing om tocht buiten te houden, maar ook een tochtstrip aan het raam is geschikt om de woning gezelliger te maken en de binnentemperatuur aangenaam te houden. Bij GAMMA vind je uiteenlopende opties: van tochtstrips uit kunststof met borstel tot speciale deurstrips met een handig veersysteem. Dergelijke tochtwering beschermt je woning niet enkel tegen de kou, maar zorgt er ook voor dat vuiligheid en stof minder snel binnen komen. Ook dat draagt bij aan het comfort van de woning.

De perfecte deurstrips voor jouw woning

GAMMA heeft een breed aanbod aan speciale tochtisolatie voor de deur. Maar er zijn ook opties om tocht tegen te houden aan de dorpel. De tochtwering kan erg eenvoudig geplaatst worden, en er zijn geen schroeven of nagels voor nodig. Daarbij bieden ze een optimale bescherming bij verscheidene type ondergronden. Zowel een houten vloer als parket, PVC en laminaat kunnen baten bij een deurstrip.

Ontdek alles over isoleren en de beste isolatie voor jouw situatie dankzij het GAMMA-klusadvies. Geniet daarbij van een snelle levering als je voor 21:00 uur je tochtstrips bestelt.

Recent bekeken