Deurlijsten kopen bij GAMMA

Deurlijsten werken de randen rond je deuren netjes af. En je hebt daarbij keuze uit vele houtsoorten, waarvan sommige lijsten al zijn voorgeschilderd. Qua kleurfamilies hebben we deurlijsten in het wit, hout of bruin. Andere varianten schilder je zelf en werk je naar wens verder af. De lijsten dienen als wand- en plafondpanelen zoals hollatten en hoeklatten of als afwerklijsten. Ontdek vandaag nog de ruime keuze aan elegante deurlijsten bij GAMMA.

Deurlijsten voor elke woning

Met deurlijsten verbind je jouw nieuwe deuren, hun kassementen en de muren tot één mooi geheel. Je ruimtes krijgen direct een afgewerkte look! Zeker als de geplaatste deuren en deurlijsten ook mooi overeenkomen met de vloerplinten. Om deurlijsten te plaatsen, zorg je allereerst voor de juiste maten. Houd hierbij rekening met de nodige marge, zodat de deuren vlot openen en sluiten. Kies uit verschillende afmetingen en sets en ga zelf aan de slag. Maak alles op maat met GAMMA of plaats een kant-en-klare deurkit inclusief lijst en vergemakkelijk jouw taak.

Deurlijsten in mdf

Prijsbewuste deurlijsten kopen met een mooie afwerkingsgraad? Kies voor deurlijsten in mdf (medium density fibreboard). Dit plaatmateriaal bestaat uit samengeperste houtvezels en hars. En het is duurzaam dankzij het droge productieproces. Mdf splintert niet en heeft een gladde, makkelijk te behandelen afwerkingslaag. De platen trekken niet krom en sommige deurlijsten in mdf zijn direct schilderbaar. Ook voorgeschilderde deurlijsten zijn beschikbaar in mdf. Sommige mdf-platen zijn waterafwerend. Maak je deuropening dicht met een mdf-deurlijst.

Deurlijsten online bestellen

Deurlijsten bestel je eenvoudig online. Ze geven een mooi accent aan je deuren. Wil je zelf aan de slag met binnendeuren plaatsen? Bestel alle nodige materialen voor de deuren, kaders en deurlijsten. Maak een selectie uit onbehandeld hardhout of geschaafde houtsoorten. Bij GAMMA kies je elegante kwaliteit voor een eerlijke prijs. Keuzehulp nodig? Kom gauw naar je bouwmarkt in de buurt, onze vakmensen nemen alle tijd om jou te helpen!

Recent bekeken