Deurlijsten en kassementen kopen bij GAMMA

Bij GAMMA hoef je niet te kiezen tussen elegantie of budget. Laat je verrassen door elegante deurlijsten en kassementen aan betaalbare kwaliteit.

Houten en mdf deurlijsten

De houten deurlijsten bij GAMMA zijn stijlvol, druk- en krasbestendig. De ideale omlijsting dus voor jouw deur. Hierbij kies je uit onbehandeld hardhout of geschaafde houtsoorten. Grenen, eik of dennenhout? Er is voldoende keuze om een perfecte omlijsting te vinden voor jouw deur. Zo kan je deuren en ramen zelf beitsen of lakken, evenals je deurkaders. Mdf deurlijsten zijn uiterst geschikt voor een lakbehandeling, maar ontdek ook mdf in uiteenlopende kleuren, direct beschikbaar in jouw GAMMA webshop.

Kassementen voor poort en buitendeuren

Net als afsluitingen zijn buitendeuren en kassementen bestand tegen alle weersomstandigheden. Zo vind je er ook kozijnen voor garagepoorten in gegalvaniseerd staal. Zo maak je garagepoorten volledig wind- en geluidsdicht.

Volledige deurkassementen

Een gewone deur kan je met een speciaal deurkassement een heel eigen accent geven. Wil je zelf je binnen- of buitendeur plaatsen? Dan ga je zo aan de slag met een volledig deurkassement, zowel voor poorten als binnen- en buitendeuren.
Bij volledige kassementen en deursets koop je meteen de juiste deurlatten, cilindersloten, deurklinken maar ook scharnieren, kozijnpluggen en spijkers. Laat je de plaatsing liever over een een GAMMA expert, dan kan je beroep doen op de montageservice.

Recent bekeken