Hand tuingereedschap kopen bij GAMMA

Hand tuingereedschap kopen bij GAMMA is een slimme zet als je efficiënter en veiliger wil werken in de tuin. Van veiligheidskledij tot grasmaaiers en bijlen, vrijwel alle hand tuingereedschap is bij GAMMA te vinden. Op welke manier je je tuin ook wil onderhouden en renoveren, het gereedschap te verkrijgen bij GAMMA maakt het mogelijk.

Tuingereedschap voor elk werk

Hand tuingereedschap is een overkoepelende term voor alle manuele tuingereedschap, van het maaien van het gras tot het reinigen van het terras. Een handgrasmaaier van Wolf is bijvoorbeeld ideaal om het gazon efficiënt te onderhouden. Wil je je terras optimaal schoonmaken als voorbereiding op de lente en zomer? Kies dan voor een drukspuit van merken als Gardena en Hozelock. Er zijn verschillende mogelijkheden op het vlak van volume in liters en werkdruk in bar. De heg prachtig afwerken of onkruid wegknippen kan dan weer door middel van een snoeischaar: van telescopische modellen voor korte afstand tot scharen met een verlengstuk om aan moeilijker bereikbare plaatsen te komen, bij GAMMA vind je jouw hand tuingereedschap.

Steek de handen uit de mouwen met hand tuingereedschap

Binnen het aanbod van GAMMA vind je eveneens beschermende kledij, waaronder tuinhandschoenen in latex, nitril en leer. Er bestaan eenvoudige modellen voor kleine werkjes, maar ook handschoenen met extra grip en meer mobiliteit behoren tot de mogelijkheden. Om tuinafval af te voeren is een kruiwagen uit kunststof of gelast staal dan weer erg handig. Zo vind je bij GAMMA alles wat je nodig hebt om je tuin piekfijn in orde te houden.

Meer weten over klussen in de tuin en tuinonderhoud? Ontdek het klusadvies van GAMMA! Kom gerust eens langs tijdens de openingsuren en ontdek het uitgebreide aanbod aan hand tuingereedschap in een winkel bij jou in de buurt. We helpen je daar graag met professioneel advies over allerlei hand tuingereedschap.

Recent bekeken